E L E K T R O N A B A V A

Učitavanje

O nama

30

Elektronabava d.o.o.

Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja elektroinstalacijske robe, te uvoz i izvoz elektroinstalacijskog materijala i pribora, rasvjete, kabela, sitnog instalacijskog materijala i sklopne tehnike.

Elektronabava d.o.o. posluje u uredskom prostoru površine 220 m2, te raspolaže vanjskim i unutarnjim skladištem. U kratkom roku nadamo se otvoriti i maloprodajni prostor na istoj adresi koji će omogućiti bolji poslovni kontakt sa kupcima, a do tada u našim prostorima možemo Vas informirati putem kataloga i promotivnih panoa pojedinih proizvođača i poslovnih partnera.

ELEKTRONABAVA

Povijest

Elektronabava d.o.o. poslovala je kao podružnica Ljubljanske Elektronabave d.d., a od 1993.g., poduzeće se odvojilo i Elektronabava d.o.o.upisana je u registar Trgovačkog suda u Rijeci, te se temelji isključivo na privatnom kapitalu. Osnivač poduzeća je Boris Trbović.

Vizija

Naša vizija je postati prepoznatljiva tvrtka po iznimnoj kvaliteti usluga i proizvoda koje nudimo našim kupcima. Motiviranim i visoko-educiranim kadrom odgovaramo i najsloženijim poslovnim izazovima. Usmjerenost na kupce i njihovo zadovoljstvo su nam najvažnije vrijednosti.

Usluga

Svoje poslovanje temeljimo na suradnji s domaćim i stranim partnerima, a ključan nam je i kontakt s Vama, našim kupcima. Uvijek se trudimo biti Vam na usluzi, a Vaše kritike i komentare smatramo dobrodošlim za poboljšanje poslovanja.

više

Poslovni tim

Na raspolaganju Vam stoji peteročlani tim stručnih osoba koje rade u segmentima nabave i prodaje, računovodstva i financija, uvoza i izvoza, dostave i otpreme, komercijale i veleprodaje. Poslovanje poduzeća u potpunosti je kompjuterizirano i prilagođeno Vašim zahtjevima.

Naši kupci su različitih poslovnih profila i kreću se od onih većih: sustav brodogradnje, telekomunikacije, građevinarstvo i turizam, pa sve do onih manjih: obrtnici, instalateri i montažeri. Zato se naše stručno osoblje trudi biti na usluzi svakom poslovnom partneru i posvetiti mu se u cjelosti, te ponuditi prvenstveno kvalitetu, kompletnost i brzinu isporuke artikla, te tehničku podršku po cijenama prilagođenim tržištu.

Transport

Brza dostava

Kako bi sve naručeno bilo u roku i isporučeno i kako poslovi ne bi zaostajali, pobrinuli smo se da naša ponuda sadržava i dva kombija kojima brzo i na vrijeme isporučujemo naručeni materijal.

Više mogućnosti

Otvorena je mogućnost transporta i dostave putem raznih kurirskih i dostavnih službi, kao što su Hrvatske željeznice i Hrvatska pošta.

Poslovni uspjeh

Prema dosadašnjim internim statistikama, možemo zaključiti kako naš ukupni prihod iz godine u godinu raste i povećava se, što nam daje potvrdu dobre organizacijske i poslovne sheme našeg poslovanja. I ubuduće ćemo se truditi udovoljiti Vašim željama i zahtjevima, te se nadamo da ćemo uz Vašu podršku i suradnju zajedno doći do pozitivnih poslovnih rezultata.

Partneri