O nama

RAZVOJ

Elektronabava d.d. poslovala je kao podružnica Ljubljanske Elektronabave d.d., a od 1993.g., poduzeće se odvojilo i Elektronabava d.o.o.upisana je u registar Trgovačkog suda u Rijeci, te se temelji isključivo na privatnom kapitalu. Osnivač poduzeća je Boris Trbović.

DJELATNOST

Osnovna djelatnost poduzeća je veleprodaja elektroinstalacijske robe, te uvoz i izvoz elektroinstalacijskog materijala i pribora, rasvjete, kabela, sitnog instalacijskog materijala i sklopne tehnike. Elektronabava d.o.o. posluje u uredskom prostoru površine 220 m2, te raspolaže vanjskim i unutarnjim skladištem. U kratkom roku nadamo se otvoriti i maloprodajni prostor na istoj adresi koji će omogućiti bolji poslovni kontakt sa kupcima, a do tada u našim prostorima možemo Vas informirati putem kataloga i promotivnih panoa pojedinih proizvođača i poslovnih partnera.

USLUGA

Svoje poslovanje zasnivamo na direktnom poslovnom odnosu sa domaćim i stranim poslovnim partnerima. Visoko mjesto u upravljanju tvrtkom svakako zauzima i poslovni kontakt sa Vama - našim kupcima. Iako se uvijek trudimo biti Vam na usluzi, svaku Vašu kritiku i komentar smatramo dobrodošlom za poboljšanje našeg poslovanja.

POSLOVNI TEAM

Na raspolaganju Vam stoji peteročlani team stručnih osoba koje rade u segmentima nabave i prodaje, računovodstva i financija, uvoza i izvoza, dostave i otpreme, komercijale i veleprodaje. Poslovanje poduzeća u potpunosti je kompjuterizirano i prilagođeno Vašim zahtjevima.

Naši kupci su različitih poslovnih profila i kreću se od onih većih: sustav brodogradnje, telekomunikacije, građevinarstvo i turizam, pa sve do onih manjih: obrtnici, instalateri i montažeri. Zato se naše stručno osoblje trudi biti na usluzi svakom poslovnom partneru i posvetiti mu se u cjelosti, te ponuditi prvenstveno kvalitetu, kompletnost i brzinu isporuke artikla, te tehničku podršku po cijenama prilagođenim tržištu.

TRANSPORT

Kako bi sve naručeno bilo u roku i isporučeno i kako poslovi ne bi zaostajali, pobrinuli smo se da naša ponuda sadržava i dva kombija kojima brzo i na vrijeme isporučujemo naručeni materijal. Isto tako otvorena mogućnost transporta i dostave je i putem HŽ-a ( Hrvatskih željeznica ) i HP-a ( Hrvatske pošte ).

ZA KRAJ

Prema dosadašnjim internim statistikama, možemo zaključiti kako naš ukupni prihod iz godine u godinu raste i povećava se, što nam daje potvrdu dobre organizacijske i poslovne sheme našeg poslovanja.

I ubuduće ćemo se truditi udovoljiti Vašim željama i zahtjevima, te se nadamo da ćemo uz Vašu podršku i suradnju zajedno doći do pozitivnih poslovnih rezultata.

KNX Schneider Electric Legrand Theben Elsner Elektronik DoorBird Obo Bettermann Kopos Hermi Solutions J.Propster Tim kabel Tesla Cables TCI Ambiento

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.